El carrer Vallespir s’enfonsarà sota el mar durant la Festa Major de Sants

Qui entri al carrer es trobarà immers sota l'aigua, amb un sostre que representarà el fons del mar amb tots els seus peixos. A mesura que es vagi avançant s'entrarà a la platja, i a la portalada del carrer trobarem els vestuaris per canviar-se i un seient, des d'on els socorristes vigilaran. [[Vegeu fotos]]

El carrer Vallespir s’enfonsarà sota el mar durant la Festa Major de Sants

Una platja antiga com les que teníem a principis de segle, amb les casetes que hi havia per canviar-se i els clàssics socorristes faran canviar completament de fesomia el carrer Vallespir durant la propera Festa Major de Sants. Enguany, la comissió treballa amb moltes ganes tot i haver patit grans canvis interns: “Vam estar a punt de no participar en les festes d’aquest any, però finalment, a l’abril, vam decidir que no es podia perdre aquesta celebració que tants anys portem fent”, explica l’Amadeu, secretari de la comissió.

Qui entri al carrer Vallespir es trobarà immers sota l’aigua, amb un sostre que representarà el fons del mar amb els seus peixos. A mesura que es vagi avançant, s’entrarà a la platja. A la portalada del carrer trobarem els vestuaris per canviar-se i un seient, des d’on els socorristes vigilaran, fet amb cartó: “A més del cartó també estem utilitzant més de 10.000 ampolles, retalls de fusta, porexpan, plàstic reciclat, etc.”, detalla l’Amadeu, qui assegura que “ho fem tot amb les nostres mans i amb molt d’esforç.”

Respecte a la programació, l’Amadeu assegura que serà una festa ben completa. Hi haurà activitats pels nens petits i per la gent gran: “Trobareu havaneres, sardanes, música a la nit…” La comissió del carrer Vallespir espera que el veïnat torni a “enganxar-se” a la festa major, “ja que ara a la gent sembla que més aviat els hi molesti”, lamenta. És per això que el santsenc considera que “el més important de la Festa Major és que els veïns, amics i familiars es retrobin”.

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-12

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-01

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-02

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-04

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-05

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-06

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-07

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-08

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-09

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-10

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirdedalt2017-11

Compartir: