El carrer Vallespir de Baix acollirà espècies en extinció per Festa Major

Pel que fa a la portalada, expliquen que serà un camí per on passen aquests animals fins arribar al carrer i el sostre serà d’un color blau que representarà tant el cel com l’aigua. A més a la zona de l’aigua hi hauran penjades corals marines. [[Vegeu fotos]]

El carrer Vallespir de Baix acollirà espècies en extinció per Festa Major

La Comissió de Festes del Carrer Vallespir de Baix ha decidit guarnir el seu carrer amb uns animals que estan a punt de desaparèixer durant la propera Festa Major de Sants. Tal i com comenta Jordi Boltaina, secretari de la comissió santsenca “és un tema original i, que a més, va d’acord amb la política reivindicatòria del nostre carrer”. Pel que fa a la portalada, Carles Sànchez, vicepresident de la comissió, assegura que serà un camí per on passen aquests animals fins arribar al carrer. D’altra banda, també explica que “el sostre serà d’un color blau que representarà tant el cel com l’aigua i que a més en la zona de l’aigua hi hauran penjades corals marines”.

A més a més, Boltaina explica que els materials que han utilitzat són totalment reciclats i en general són  de cartró i ampolles de plàstic. En aquest sentit, Sànchez explica que “la majoria dels materials són dels nostres veïns però també hem tingut la sort de poder aprofitar les deixalles reciclables d’un bar proper”

Per últim, ambdós avancen les activitats que tenen programades per la Festa Major d’enguany. Tal i com expliquen, hi haurà gran part de la Festa dedicada a la rumbeta, encara que també Sánchez comenta que “donarem molta importància a les obres de teatre”. També oferiran estones pels més menuts, com jocs de taula i també guerres d’aigua. En aquest sentit, Alba Pérez, vocal de la comissió, comenta que “com ens obrim a un ventall ampli de gent pensem que les activitats agradaran i per tant, les nostres expectatives per la Festa Major són bastant positives”.

preparacioguarnimentvallespirdebaixfestamajordesantsjuliolde2014-02

preparacioguarnimentvallespirdebaixfestamajordesantsjuliolde2014-03

preparacioguarnimentvallespirdebaixfestamajordesantsjuliolde2014-04

preparacioguarnimentvallespirdebaixfestamajordesantsjuliolde2014-05

Compartir: