El carrer Vallespir celebrarà el seu 35è aniversari amb un guarnit que homenatjarà el cinema de l’època

El carrer recordarà durant la Festa Major de Sants alguns dels personatges de pel·lícules mítiques que es van estrenar fa 35 anys, com Terminator, els Gremlins o Freddy Krueger. Tampoc hi faltarà un gran pastís de xocolata al mig del carrer per celebrar l'aniversari. [[Vegeu fotos]]

El carrer Vallespir celebrarà el seu 35è aniversari amb un guarnit que homenatjarà el cinema de l’època

La Comissió de Festes del Carrer Vallespir està d’enhorabona i enguany celebra el seu 35è aniversari des que va tornar a participar activament a la Festa Major de Sants. Aquesta commemoració també estarà present en el seu guarnit, presentant un gran pastís de xocolata al mig del carrer. A més, aquest any 1984 serà el protagonista ja que “el carrer presentarà algunes de les pel·lícules mítiques que es van estrenar fa 35 anys”, recorda Amadeu Cervera, membre de la comissió santsenca.

És per això que a Vallespir es farà un homenatge al cinema presentant alguns films com Terminator, els Gremlins o Freddy Krueger. “La portalada del carrer mostrarà l’entrada d’un cinema de l’època”, detalla Cervera i afegeix que allà s’hi trobarà “l’acomodador, la venda de tiquets i la botiga de crispetes”. Un cop entrats al carrer, el veïnat podrà veure diferents personatges de les pel·lícules de l’època. A més, el pastís d’aniversari, tot plegat sense oblidar elements típics del cinema com “directors o una càmera, amb d’altres elements i referències cinematogràfiques de 1984 penjades al sostre”.

Per tal de fer tot el decorat, la comissió ha utilitzat sobretot cartrons, plàstics i papers, que ja van començar a recollir a principis d’any. Va ser llavors, al mes de febrer, que es va escollir la temàtica del carrer. Cervera explica que “ens hem anat dividint i alguns treballen en els personatges de pel·lícules, d’altres en la portalada o alguns en el gran pastís”. I, en referència a aquest 35è aniversari, explica que la comissió es troba en un procés de renovació generacional, intentant atreure gent jove, ja que “és difícil enganxar-los amb presència constant”.

Pel que fa a les activitats que faran a partir del dia 24 d’agost, els matins aniran dedicats als infants, a les tardes hi haurà música més tranquil·la com sardanes o havaneres per a la gent gran i ja a les nits s’hi podrà veure diferents actuacions musicals per poder satisfer tots els gustos musicals, amb una dotzena de concerts variats.

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-01

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-02

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-03

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-04

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-05

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-06

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-07

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-08

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-09

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-10

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-11

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-12

preparacioguarnitfestamajordesantscarrervallespirjuliolde2019-13

Compartir: