El carrer Valladolid combatrà la calor d’aquest estiu amb un decorat fred i ple de neu

Els pingüins, esquimals o un ós gegant lluiran en una de les portalades del carrer durant la Festa Major de Sants. També hi trobarem iglús i una aurora boreal gegant, acompanyades d'un sostre cobert de flocs de neu. [[Vegeu fotos]]

El carrer Valladolid combatrà la calor d’aquest estiu amb un decorat fred i ple de neu

El món de la neu arribarà al carrer Valladolid durant la festa major d’enguany, convertint-lo en un fred oasi enmig del barri Sants, amb temperatures sota zero, coincidint en un dels estius més càlids dels darrers anys. Aquesta idea va sorgir l’any passat, quan la comissió es va inspirar en veure el porexpan blanc reciclat que tenien guardat: “Vam pensar que serviria per crear un espai fred com és un paisatge ple de neu”, diu la Roser, vicepresidenta de la Comissió de Festes del Carrer Valladolid, qui també considera que aquest decorat “molt refrescant” servirà per “glaçar les penes i les tristors”.

Per elaborar el guarniment, la comissió està utilitzant ampolles, cartons, fustes, porexpan i paper de diari. Amb aquest material reciclat, el veïnat està creant algunes de les figures que decoraran el carrer, com uns pingüins, esquimals o un ós gegant que lluiran en una de les portalades. També trobarem el seu hàbitat, els iglús, i una aurora boreal gegant. El sostre del carrer estarà cobert de flocs de neu fets amb boles de plàstic.

La comissió porta treballant amb molta il·lusió des de l’octubre, i destaca “la mà d’obra de les nenes i dels nens grans, és a dir, dels ancians de la comissió que fan una feina molt laboriosa”. De fet, l’actual junta fa tres anys que funciona, i ho fa amb molta empenta i il·lusió, i qualsevol mà sempre és benvinguda.

Respecte a les activitats que inclouran a la programació, segons la Roser assegura que aquestes coincidiran amb les dels darrers anys. Hi haurà sardanes, havaneres, bandes de rock, orquestres, activitats per la canalla, una actuació sorpresa per la gent gran. L’últim dissabte, com és habitual, se celebrarà el lliurament dels premis populars que organitza Sants 3 Ràdio. Aquella mateixa nit, el carrer acomiadarà la festa, com ja és tradició, amb “l’hora dels adéus” i una explosió de confeti: “Com que el nostre carrer sempre ha funcionat molt bé i l’any passat van assistir més de 3.000 persones l’últim dia de festa, pensem que no cal canviar res de la programació”, considera la Roser.

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-01

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-02

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-03

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-04

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-05

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-06

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-07

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-08

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-09

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-10

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-11

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-12

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-13

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-14

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-15

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-16

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-17

preparaciodecoratcarrervalladolidfestamajordesants2017-18

Compartir: