El carrer Santa Cecília es disfressa del popular videojoc Angry Birds

Pel que fa a la portalada, segons la Comissió de Festes serà decorada amb l’espai més representatiu del videojoc: el castell amb les seves dos torres i els “petits porquets de color verd” que l’habiten. També sortirà un ocell vermell, el protagonista, que travessarà el castell. [[Vegeu fotos]]

El carrer Santa Cecília es disfressa del popular videojoc Angry Birds

El famós videojoc Angry Birds serà el tema principal de la decoració del carrer Santa Cecília durant la Festa Major de Sants. Tal i com ens explica en Jonathan, membre de la Comissió de Festes del Carrer Santa Cecília, “ja teníem el tema pensat des de l’any passat, encara que no vam començar a treballar fins el gener”. Pel que fa a la portalada, aquest any serà decorada amb l’espai més representatiu del joc: el castell amb les seves dos torres i els “petits porquets de color verd” que l’habiten. Avança a més que “també sortirà un ocell vermell, el protagonista, que travessarà el castell”. En Jonathan explica que la crisi els ha afectat, però “l’important és que la gent se senti part de la festa i s’ho passi bé”. En aquest sentit, els materials principals que han utilitzat han sigut cartró, poliespan, alguns tetrabrics per fer el castell i també alguns taps d’ampolles.

A més a més, el membre de la comissió santsenca comenta que hi hauran novetats pel que fa a les activitats programades: “Farem diversos taller infantils i animacions pels més petits. També portarem dues grans intervencions i un concert d’havaneres. A més a més, també tindrem rom cremat gràcies al nostre amic Jaume”. Per últim, en Jonathan expressa que ell espera una forta “comunicació i comunió” entre els altres carrers ja que així serà més fàcil dur a terme una gran Festa Major i en conseqüència que els veïns i els convidats s’ho passin realment bé.

preparacioguarnimentcarrersantaceciliafestamajorsantsjuliolde2014-02

preparacioguarnimentcarrersantaceciliafestamajorsantsjuliolde2014-03

preparacioguarnimentcarrersantaceciliafestamajorsantsjuliolde2014-04

Compartir: