El carrer Sagunt viatjarà al 1714 en motiu del Tricentenari

Pel que fa a la portalada de la Festa Major, la presidenta del carrer comenta que serà l’entrada al setge: “Tot el que està dins de la portalada és la Barcelona assetjada i el que és fora no, és com si diguéssim que és l’entrada d’una muralla al costat d’una torre defensiva i que estarà custodiada amb soldats de la Coronela”

El carrer Sagunt viatjarà al 1714 en motiu del Tricentenari

La Comissió de Festes del carrer Sagunt ha decidit transformar el seu carrer en la ciutat assetjada de Barcelona del 1714 durant la propera Festa Major de Sants. Tal i com ens explica la Cristina, la presidenta de la comissió santsenca “l’hem escollit perquè aquest any és el Tricentenari i creiem que és important reflexar-ho, ja que és una data molt important”. A més, explica que ja portaven un any amb l’idea al cap i que la porten treballant des de principis d’any. Pel que fa a la portalada, la presidenta del carrer comenta que serà l’entrada al setge: “Tot el que està dins de la portalada és la Barcelona assetjada i el que és fora no, és com si diguéssim que és l’entrada d’una muralla al costat d’una torre defensiva i que estarà custodiada amb soldats de la Coronela”

En aquest sentit, la presidenta puntualitza que les subvencions han disminuït i que per tant aquest any utilitzaran molts més materials de reciclatge com paper de diari per fer les bombes tirades per les tropes borbòniques, cartró, ferro dels decorats d’anys passats i molts tetrabrics.

D’altra banda, la Cristina avança les activitats més destacades que tenen programades: “El dissabte 23 començarem amb una nit de punk rock i també amb un punxa discos del mateix estil. Diumenge oferirem una festa d’escuma i un karaoke alternatiu i dilluns farem concerts de rumbeta com per exemple l’espectacle de ‘El Fugitiu’.” La presidenta explica que dimarts faran un concurs de dolços a la vegada que el divendres el faran de salats. Ja el dimecres hi hauran titelles amb xocolatada infantil i a la nit un cinema a la fresca on es podrà gaudir de la pel·lícula els Goonies. Dijous es podrà participar en un  taller de sardanes, on després es podran ballar, i al vespre hi haurà havaneres. El divendres s’oferirà un taller de balls professionals i després un concert de rumba gràcies al grup ‘Rumba al bar’ i ‘Rumba sin rumbo’. Per últim, el dissabte hi hauran històries d’aigua “on tothom es mullarà”, després, pels més adults, jocs de rol i de taula i al vespre els veïns podran gaudir d’un clàssic ball de Festa Major.

preparacioguarnimentcarrersaguntjuliolde2014-01

preparacioguarnimentcarrersaguntjuliolde2014-03

preparacioguarnimentcarrersaguntjuliolde2014-04

preparacioguarnimentcarrersaguntjuliolde2014-05

preparacioguarnimentcarrersaguntjuliolde2014-06

 

 

Compartir: