El carrer Rossend Arús s’estrenarà enguany a la Festa Major amb un volcà

La recentment estrenada Comissió de Festes del Carrer Rossend d’Arús ha decidit guarnir el carrer amb un gran volcà per la Festa Major de Sants d’enguany. Aquest volcà serà col·locat a la portalada i segons la Cristina Izquierdo, presidenta de la comissió “quedarà molt bé quan surti fum i lava”.

El carrer Rossend Arús s’estrenarà enguany a la Festa Major amb un volcà

La recentment estrenada Comissió de Festes del Carrer Rossend d’Arús ha decidit decorar el seu carrer amb un gran volcà per la Festa Major de Sants d’enguany. Tal i com explica Cristina Izquierdo, presidenta de la comissió “no fa gaire que vam tenir la idea, potser dues setmanes, però creiem que és un tema que agradarà i que s’assimila al ressorgir del nostre nou grup”. Aquest volcà serà col·locat a la portalada, ja que segons explica la presidenta, creuen que “quedarà molt bé quan surti fum i lava”. A més a més, puntualitza que “la crisi gairebé no ens ha afectat ja que nosaltres sempre utilitzem material reciclat com sacs de cafè, filferro, cartró o ampolles de plàstic”.

D’altra banda, Izquierdo avança les activitats més destacades: “Vindran molts grups de música com ‘l’Ocellot’, ‘La Nueva Vulcano’, ‘La temible orquestra enana’ i molts d’altres”. Dins de la programació també hi haurà el típic sopar de germanor, pels més grans un taller de ballar boleros, alguns jocs pels infants o un concurs de truites. A més, la presidenta transmet que les expectatives respecte les activitats són positives ja que creu que “els grups són bons i de gran impacte”. En aquest sentit, Izquierdo comenta que se senten molt còmodes amb els altres carrers ja que ells són una comissió nova i donen les gràcies per ser tan ben acollits en les reunions que s’estan realitzant.

preparacioguarnimentvolcafestamajorrossendarussantsjuliolde2014-02

preparacioguarnimentvolcafestamajorrossendarussantsjuliolde2014-03

 

 

Fotos: Comissió de Festes del Carrer Rossend d’Arús

Compartir: