El carrer Rosés es transformarà en un còmic per Festa Major

Des de la Comissió de Festes de la Casa Gran expliquen que la portalada serà la famosa "El 13, Rue del Percebe" amb tot el seu veïnat i que “mesurarà cinc metres d’alt”. El sostre serà guarnit amb 300 dibuixos fets i pintats a mà amb els personatges més famosos del món del còmic”. [[Vegeu fotos]]

El carrer Rosés es transformarà en un còmic per Festa Major

La Comissió de Festes del carrer Rosés – La Casa Gran ha decidit fer un homenatge a les historietes gràfiques durant la propera Festa Major de Sants, a finals d’agost. Tal i com explica Rosa Molina, tresorera de la comissió santsenca “hem volgut fer un homenatge a tots els historietistes mitjançant una representació de les seves obres”.

Molina explica que la portalada serà la famosa “El 13, Rue del Percebe” amb tot el seu veïnat i que “mesurarà cinc metres d’alt”, a més a més “el sostre serà guarnit amb 300 dibuixos fets i pintats a mà amb els personatges més famosos del món del còmic”

D’altra banda, la tresorera explica que els materials que han utilitzat són reciclats “sempre ho fem amb fusta ja que es pot reciclar fàcil, com es el cas de la portalada, també amb cabiró i a més hem utilitzat cartolines i evidentment, pintura.”

La tresorera de la comissió també avança les activitats que la comissió ha programat a partir del 23 d’agost “Cada matí farem activitats pels més petits com per exemple els pallassos. A les tardes també farem moltes activitats, com una xocolatada. Pels més grans farem havaneres, vindran diverses orquestres, tindrem un concert del mític grup de ‘Los Salvajes’, ens visitarà un grup que imita als Beatles i entre d’altres coses més com un grup de jazz.

preparacioguarnimentfestamajorcarrerrosessantsjuliolde2014-01

preparacioguarnimentfestamajorcarrerrosessantsjuliolde2014-02

preparacioguarnimentfestamajorcarrerrosessantsjuliolde2014-04

preparacioguarnimentfestamajorcarrerrosessantsjuliolde2014-05

preparacioguarnimentfestamajorcarrerrosessantsjuliolde2014-06

preparacioguarnimentfestamajorcarrerrosessantsjuliolde2014-07

preparacioguarnimentfestamajorcarrerrosessantsjuliolde2014-08

Compartir: