El carrer Guadiana viurà una Festa Major envoltada de coets, planetes, satèl·lits i meteorits

A la portalada hi trobarem un gran coet americà i un altre de soviètic de més de quatre metres que acabaran fent un pòrtic perquè la gent hi entri per sota. També s'estan fent servir globus per construir meteorits i planetes que tindran una il·luminació interior per crear un efecte especial a la nit. [[Vegeu fotos]]

El carrer Guadiana viurà una Festa Major envoltada de coets, planetes, satèl·lits i meteorits

La carrera espacial protagonitzada entre Estats Units i la Unió Soviètica que va durar entre 1957 i 1975 es reprendrà durant la setmana de la Festa Major de Sants al carrer Guadiana. ”És un tema que se’ns va acudir arran de les disputes entre Trump i Putin i, a més, som un perfil de joves que ens agrada la ciència i la tecnologia”, relata Guillem Sedó, president de la comissió de festes del carrer Guadiana.

A la portalada que hi haurà a tocar del carrer de Sants, trobarem un gran coet americà i un altre de soviètic de més de quatre metres que acabaran fent un pòrtic perquè la gent hi entri per sota: ”Farem servir una estructura de llistons de fusta lleugers i els acabats estaran fets de cartó, i per construir una plataforma de llançament de coets farem servir una gelosia metàl·lica, una estructura que hem recollit del material reciclat proporcionat del Mobile World Congress”, explica Sedó. El sostre serà d’allò més estel·lar i galàctic, amb coets i satèl·lits. A més, també s’estan fent servir globus per construir meteorits i planetes que tindran una il·luminació interior per crear un efecte especial a la nit: ”Tot el sostre està fet amb material reciclat, com 2.000 ampolles d’aigua, llaunes i altres plàstics reutilitzables”, segons Sedó.

Finalment, respecte a la programació, cada nit hi haurà diversos estils de música, i de nou s’apostarà per començar amb un grup de salsa, però també hi haurà orquestres, rumba, blues, rock català i molt més. A més, Gemma Solsona, membre de la comissió explica que durant el dia s’organitzaran activitats pels més menuts i tallers de reciclatge: ”La idea és buscar un ambient familiar, acompanyat d’alguns àpats populars perquè puguin passar el dia al carrer”.

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-14

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-13

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-01

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-02

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-03

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-04

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-05

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-06

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-07

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-08

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-09

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-10

preparacioguarnitfestamajordesantscarrerguadianajuliolde2018-12

Compartir: