El carrer Galileu s’endinsarà en un viatge per trobar el tresor pirata durant la Festa Major de Sants

Un port, l'illa Tortuga, la vegetació, les gavines, els núvols caribenys i els pirates seran els protagonistes del guarniment de la Comissió de Festes del Carrer Galileu. També preparen com a novetat en la programació un concert de rock.

El carrer Galileu s’endinsarà en un viatge per trobar el tresor pirata durant la Festa Major de Sants

La Comissió de Festes del Carrer Galileu ja ultima els preparatius de la Festa Major de Sants. Al llarg de la setmana del 24 al 31 d’agost, el seu espai es convertirà en un mapa per trobar el tresor pirata. Laura Tamayo, presidenta de la comissió santsenca, detalla que “ja tenim el programa d’activitats pràcticament enllestit i seguim tirant endavant el guarnit en aquesta recta final”.

A Galileu seran pirates i muntaran tot un recorregut, un viatge al llarg  de tot el carrer “al principi hi haurà el port, pujant ho decorarem com l’Illa Tortuga i al final acabarà amb el desembarcament en aquesta illa”, apunta Tamayo. Entre els motius que envoltaran el carrer, s’hi podrà trobar des de l’espessor de la vegetació de l’illa, fins a gavines o núvols caribenys. A l’inici del carrer Galileu hi haurà una portalada que anunciarà l’entrada en aquest viatge.

“Un cop vam tenir la idea dels pirates, la resta van anar arribant al llarg de les setmanes i ara ja anem culminant la feina”, destaca. Per a tirar-ho endavant, la gran majoria dels materials utilitzats són reciclats. Principalment utilitzen cartrons i ampolles, entre d’altres plàstics. Més enllà d’aquest decorat, la programació del carrer Galileu constarà de diferents activitats per als infants al matí i a les tardes d’altres per a tots els públics com zumba o havaneres. Ja a les nits oferiran concerts, com el de rock que serà una de les novetats. “Hem intentat mantenir la programació dels últims anys, ja que és el que funciona”, recorda Tamayo. Entre les novetats, a banda del concert de rock, hi haurà el retorn de les sardanes entre les seves activitats.

preparacioguarnitfestamajordesantscarrergalileujuliolde2019-04

preparacioguarnitfestamajordesantscarrergalileujuliolde2019-05

preparacioguarnitfestamajordesantscarrergalileujuliolde2019-02

preparacioguarnitfestamajordesantscarrergalileujuliolde2019-03

Compartir: