El carrer Alcolea de Dalt es transformarà en un Castell Medieval

El carrer Alcolea de Dalt viatjarà, durant la Festa Major de Sants d’enguany, fins a l’Edat Mitjana. Per això els membres de la comissió de festes d’aquest carrer han decidit construir un gran castell i un sostre ple de banderoles amb els seus escuts. [[Vegeu fotos]]

El carrer Alcolea de Dalt es transformarà en un Castell Medieval

El carrer Alcolea de Dalt viatjarà, durant la Festa Major de Sants d’enguany, fins a l’Edat Mitjana. Per això els membres de la comissió de festes d’aquest carrer han decidit construir un gran castell i un sostre ple de banderoles amb els seus escuts. Es tracta d’un enginy que tal i com diu Margarita Alsina, presidenta de la comissió, “és una idea que ens agrada molt ja que tenim un participant que té molts documents i informació sobre aquest tema”. Explica també que aquest projecte va sorgir abans del Nadal, i que per tant, ja van començar a treballar-hi a principi d’any.

En relació als guarniments que hi hauran per tot el carrer Alcolea de Dalt, la presidenta clarifica que tots estan fets amb material reciclat com per exemple amb tetrabrics. Alsina assegura que l’obtenció d’aquest material ha estat gràcies a moltes persones “el material ha estat recopilat per amics, familiars i veïns del carrer durant tot l’any”.

Durant aquests mesos han estat treballant de valent al local de la comissió per tenir tot a punt per la setmana de Festa Major. Alsina dóna importància als nous participants joves, ja que segons diu “trenquen amb la monotonia” i a més “ens donen molta empenta perquè s’ho prenen molt seriosament”.

Pel que fa a les activitats que es faran al carrer explica que hi ha “molta varietat i pel gust de tothom”, ja que hi hauran concerts de folk, soul, ska, rumba catalana, discomòbil o també un taller de fer bombolles pels més petits. La presidenta transmet que esta a favor d’aquesta varietat “crec que la varietat ha d’existir perquè una Festa Major sempre ha d’estar oberta per a tothom”. Per últim, aprofitant la temàtica del carrer, enguany hi haurà una nova activitat, una fira medieval que s’instal·larà al mateix carrer el diumenge 27 i on “hi hauran activitats medievals, estands i botiguers que vendran els seus productes però tot ambientat en el món medieval”, apunta Alsina.

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-01

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-02

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-03

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-04

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-05

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-06

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-07

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-08

preparacioguarnimentfestamajordesantsalcoleadedaltjuliol2014-09

Compartir: