El Bicing arriba al barri de la Marina del Prat Vermell i el districte suma 12 noves estacions

El Districte arribarà aquest 2020 a les 50 estacions de bicing, fins ara en tenia 38. Les primeres dues estacions a la Marina del Prat Vermell ja estan operatives al passeig de la Zona Franca i al carrer Cal Cisó, i properament entrarà en servei una tercera.

El Bicing arriba al barri de la Marina del Prat Vermell i el districte suma 12 noves estacions

El Bicing ha arribat al barri de la Marina del Prat Vermell, després que l’Ajuntament de Barcelona anunciés a principis d’any l’augment de la xarxa de parades de bicicletes. En aquest sentit, el districte de Sants-Montjuïc en guanyarà 12. A més, el barri mariner és un dels onze barris de la ciutat que estrenarà Bicing. Sobre l’arribada del servei, Dani Fernández, de la Unió d’Entitats de la Marina, destaca que “els veïns del barri portaven temps reclamant aquest servei però semblava que aquí no arribava mai”.

D’aquesta manera, un cop estrenat el metro, la Marina del Prat Vermell millora les seves connexions en transport públic. Per ara, s’han instal·lat ja dues parades de Bicing al barri: una, al passeig de la Zona Franca; i, l’altra, al carrer de Cal Cisó, mentre que està previst instal·lar-ne una tercera properament. D’altra banda, Fernández lamenta que “aquestes només tenen capacitat per a quatre bicicletes”, cosa que provoca que molt sovint estiguin amb tots els anclatges buits.

En Fran, usuari del Bicing i veí de la zona, no entén “les poques bicicletes que per ara s’ofereixen”. Ell reconeix que utilitza el servei, però que “si no s’amplia el nombre en aquestes parades, serà difícil utilitzar-lo”. El mateix pensa l’Aitana perquè “les aturades es troben prop del meu lloc de feina, veurem si amplien el nombre de bicicletes”. El què també es necessita és ampliar el carril bici i fer-lo arribar a totes aquestes zones. Per ara, des de la Unió d’Entitats de la Marina, Fernández recorda que “tenim pendent fer continuar i allargar el carril bici pel Passeig de la Zona Franca”.

 

Compartir: