Dolors Montserrat visita el local del Partit Popular de Sants-Montjuïc

Sobre els nostres barris, s´ha referit a la necessitat de que arribi el metro als barris de la Marina, i de la necessitat de controlar més i millor l'incivisme existent a l'espai públic.

Dolors Montserrat visita el local del Partit Popular de Sants-Montjuïc

Dolors Montserrat, vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, s’ha reunit amb la junta i els afiliats del Partit Popular de Sants-Montjuïc.  Montserrat ha volgut donar suport d’aquesta manera a la feina que venen desenvolupament des de fa temps els populars santsencs i els ha encoratjat a continuar la feina sent més propers a les persones. La líder popular ha parlat de la gestió del govern de l’estat i al finalitzar s’ha obert un torn de paraules entre els assistents.

Durant els seu discurs, Dolors Montserrat ha apostat per sortir de la crisi, la unitat d’Espanya i una immigració legal i reglada. També ha destacat que “ el PP mai ha estat ni és un partit ambigu, no som grisos, tothom sap el que pensem i que treballem a fons en allò que creiem”. Montserrat ha afegit que tenim tres eixos bàsics de sempre : “un és sortir de la crisi. Un segon punt és la unitat innegociable d’Espanya, i el tercer, afrontar el tema de la immigració que ha de ser legal i reglada”.

Sobre els nostres barris, s´ha referit a la necessitat de que arribi el metro als barris de la Marina, i de la necessitat de controlar més i millor l’incivisme existent a l’espai públic. També creu que és necessari un canvi a la ciutat i que Trias ha fracassat com alcalde i “que un exemple d’això ha estat Can Vies”.

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-01

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-02

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-03

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-04

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-05

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-06

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-07

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-08

visitadiputadadolorsmontserratpartitpopularsantsfebrer2015-09

Fotos: Ángel Rabaneda

Compartir: