Detinguts una parella de joves que duia mig quilo d’amfetamina dins d’una bossa de plàstic al Poble-sec

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants-Montjuic van detenir el passat dimecres un home i una dona, de 29 i 30 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i atemptat als agents de l’autoritat. Un dels joves acumula més de deu antecedents policials i en una altra ocasió ja havia estat detingut per un delicte contra la salut pública.

Detinguts una parella de joves que duia mig quilo d’amfetamina dins d’una bossa de plàstic al Poble-sec

Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra, agents de la comissaria de Sants-Montjuïc van detenir el passat dimecres, 5 d’agost, un home i una dona, de 29 i 30 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc quan agents adscrits al Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants-Montjuïc es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana vestits de paisà. A l’altura de l’avinguda Paral·lel amb Nou de la Rambla van observar un noi i una noia que es passejaven pel carrer amb una bossa de plàstic a la mà que tenien una actitud molt nerviosa i vigilant sense deixar d’observar l’entorn en tot moment.

Quan la parella de paisà es va apropar als joves per identificar-los, aquests van fer cas omís de les seves indicacions. A més, els agents van veure com el noi donava la bossa de plàstic a la noia tot indicant-li que marxés del lloc ràpidament. Els agents, després de repetir en vàries ocasions que s’aturessin, van demanar que els entreguessin la bossa que duien a la mà. Mentre la noia es negava contínuament a donar-los-la, el noi va aprofitar l’ocasió per donar una empenta a un dels agents i fugir amb la bossa.

Els mossos van forcejar amb el jove que va intentar escapolir-se en vàries ocasions, va estripar una samarreta d’un dels agents i va oposar una forta resistència fins que finalment va acabar detingut.

Durant el primer escorcoll que van realitzar els agents als detinguts, van trobar 370 euros en efectiu a les butxaques del jove i, a l’interior de la bossa de plàstic, hi havia 0,5 kg d’amfetamina aproximadament (coneguda popularment com speed). La Unitat d’Investigació de Sants-Montjuic va sol·licitar un manament d’entrada i registre al seu domicili a l’interior del qual hi van trobar diversos tipus de substàncies estupefaents: 300 grams d’speed, 250 pastilles d’èxtasi, 70 grams de resina de cànnabis, 5 plantes de cànnabis, 30 unitats de LSD, fàrmacs per a la disfunció erèctil i 800 euros. A més, hi havia productes i estris per tallar les substàncies.

Els dos detinguts van ser traslladats a dependències policials i van passar a disposició judicial.

 

Foto: Mossos d’Esquadra

Compartir: