Detingut un home per tres robatoris amb violència i intimidació a caixers automàtics de Sants-Montjuïc

Se li atribueixen tres robatoris amb violència i intimidació fets en només dos dies, el 2 i 3 de novembre, a usuàries de caixers automàtics del districte. L’atracador abordava les víctimes i les intimidava quan sortien dels caixers, obligant-les a lliurar-li les quantitats de diners que havien tret, sota amenaça de punxar-les.

Detingut un home per tres robatoris amb violència i intimidació a caixers automàtics de Sants-Montjuïc
Agents dels Mossos d’Esquadra de les Unitats d’Investigació de Martorell i Sants-Montjuic, conjuntament amb la Unitat Central d’Atracaments van detenir el 18 de novembre un home de 46 anys, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació a diferents poblacions de Catalunya.
Els fets que van motivar les indagacions de la unitat d’investigació de Martorell van tenir lloc el 9 de novembre. A les 16.30 hores aproximadament, un home, amb la cara mig coberta, va intimidar amb un arma de foc les caixeres d’un establiment comercial de Martorell, va sostreure els diners en metàl·lic de la caixa enregistradora de la botiga i va fugir del lloc del robatori.
Al dia següent, 10 de novembre, poc després de les 5 de la tarda, una altra botiga de la mateixa marca, aquesta vegada a la població de Bellpuig (Urgell), va patir un robatori violent amb el mateix modus operandi que el dia anterior a Martorell. D’aquest segon comerç també es va emportar els diners de la caixa.
Tres dies més tard, el 13 de novembre, el mateix home va fer un robatori amb intimidació a una sucursal bancària al Prat de Llobregat, on també va amenaçar els treballadors amb una arma de foc, es va emportar una quantitat de diners en metàl·lic i també va aconseguir fugir del lloc.
Els investigadors van concloure que es tractava del mateix autor en tots els casos i, una vegada el van identificar van iniciar-ne la recerca amb l’objectiu de detenir-lo i aturar la seva intensa activitat delinqüencial.
Fruit de les investigacions de les diferents unitats implicades en la seva detenció, al mateix autor se li atribueixen també tres robatoris amb violència i intimidació fets en només dos dies, el 2 i 3 de novembre d’enguany, a usuàries de caixers automàtics del districte de Sants-Montjuic de Barcelona.
En aquests tres darrers casos l’atracador abordava les víctimes i les intimidava quan sortien dels caixers, obligant-les a lliurar-li les quantitats de diners que havien tret dels caixers automàtics, sota amenaça de punxar-les.
L’arrestat, amb 13 antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Compartir: