Detingut a Sants un home per fer tocaments i agredir sexualment a quatre noies

Agents de la comissaria de Sants-Montjuïc van detenir divendres un home com a presumpte autor de tres agressions sexuals, un abús sexual i dos delictes de lesions. L'última víctima, va començar a cridar i l'agressor va fugir, però dos corredors que estaven per la zona van anar darrera d'ell i van aconseguir retenir-lo.

Detingut a Sants un home per fer tocaments i agredir sexualment a quatre noies

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants-Montjuïc van detenir divendres, 8 de setembre, un home com a presumpte autor de tres agressions sexuals, un abús sexual i dos delictes de lesions.

El detingut sempre actuava de la mateixa manera: les assaltava per darrera, amb una mà els tapava la boca i amb l’altra mà realitzava els tocaments. Si es trobava amb una resistència molt activa, les tirava a terra produint lesions a algunes de les víctimes.

En el moment que va agredir l’última víctima, ella va començar a cridar i això va aconseguir que uns ciutadans s’acostessin a socórrer-la. Llavors, l’agressor va fugir però dos corredors que estaven per la zona i van observar els fets van anar darrera d’ell i van aconseguir retenir-lo el temps suficient perquè una patrulla, que es va adreçar ràpidament al lloc, pogués detenir-lo al moment.

El detingut, un home de 25 anys de nacionalitat sueca, es troba a Barcelona de vacances, fet pel qual no li consten antecedents. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants-Montjuïc es va fer càrrec del cas per esclarir més detalls d’aquestes accions i cercar possibles víctimes. Actualment hi ha quatre víctimes localitzades i ja se’ls ha pres declaració. Per la seva banda, el detingut ha passat a disposició judicial i el jutge n’ha decretat l’ingrés a presó.

Compartir: