Derbi barceloní entretingut entre el Sants i l’Horta que acaba sense gols

Ni el Sants ni l’Horta van aconseguir perforar la porteria. Sergio Navarro i Miguelito van poder decantar el partit en favor dels seus conjunts als últims minuts, però es van quedar a les portes del gol.

Derbi barceloní entretingut entre el Sants i l’Horta que acaba sense gols

El Sants va saber aguantar a la perfecció els bons primers minuts de l’Horta, que mica en mica va veure com els locals recuperaven terreny fins a igualar, en joc i possessió, el partit.

Tot i la bona arrencada dels hortencs, va ser Sergio Navarro qui va estar a punt d’obrir el marcador als deu minuts de partit. Un mal control de Buetas a la frontal de l’àrea i una bona pressió del pitxitxi verd-i-blanc va finalitzar amb un xut creuat que va fregar el pal de la porteria. Als vint minuts de partit era Fabregat qui, amb una centrada-xut, feia lluir Buetas.

A la segona part era el Sants el que començava més endollat que el rival. Sergio Navarro, Crivillés i Peke van portar la defensa de corcoll, però el desencert en els metres finals va evitar que arribés el gol pels de Tito Lossio.

L’ocasió més clara per obrir el marcador arribava al minut seixanta-vuit. Reyes feia caure Sergio Navarro a l’interior de l’àrea. El mateix Navarro va agafar la responsabilitat de xutar el penal, però, de nou, Buetas impedia que la pilota arribés al fons de la xarxa.

Amb l’eufòria d’haver aturat el penal, l’Horta va accelerar el seu joc i el partit es va convertir en un intercanvi de cops ràpids en què els de Xavi Molist, a través de les botes de Joel, Pablo i Miguelito, van acaronar el gol.

Precisament Miguelito va ser el que va espantar més l’afició local. Un refús d’Esteve en camp propi va acabar a la mitja lluna de l’àrea del Sants on Miguelito, trencant per velocitat, es va plantar sol davant de David. La rematada, però, va sortir pocs centímetres per sobre del travesser.

Amb aquest empat, el Sants suma 12 punts i se situa com a novè classificat.

Una crònica i fotos de Sergi Ruiz.

partitfutboluesantshortanovembrede2015-01

partitfutboluesantshortanovembrede2015-02

partitfutboluesantshortanovembrede2015-04

partitfutboluesantshortanovembrede2015-05

Compartir: