Creu Coberta presenta la campanya Comerç Amic per promoure la relació entre botiguers i clients

La campanya "Creu Coberta, comerç amic" distribuïrà tríptics i cartells amb les fotografies i els noms dels dependents d'uns 180 establiments comercials hostafranquins. D'aquesta manera, els compradors poden saber qui els atendrà darrere el taulell.

Creu Coberta presenta la campanya Comerç Amic per promoure la relació entre botiguers i clients

Els comerciants del carrer de Creu Coberta del barri d’Hostafrancs volen apropar-se als seus clients a través d’una nova campanya “Creu Coberta, comerç amic”. Des d’aquesta setmana s’han distribuït tríptics i cartells amb les fotografies i els noms dels botiguers i dependents d’uns 180 establiments comercials hostafranquins. D’aquesta manera, els compradors poden saber qui els atendrà darrere el taulell.

El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, diu que amb aquesta iniciativa “es vol donar a conèixer que el comerç a part de ser una activitat econòmica, també forma part molt important de l’activitat social”. I és que els comerciants, segons Llanas, són els que més coneixen el territori, ja que en molts casos també són veïns del barri que saben tot el que passa a peu de carrer “El més important és que els clients sàpiguen que dins de la botiga, o darrera del taulell d’un restaurant, hi trobaran un amic, una persona que aconsella, recomana, indica què és el millor per a cada client”. Amb aquesta iniciativa es vol recuperar la relació de proximitat entre el botiguer i el client, i trencar les barreres existents que puguin haver-hi.

Dimarts es va inaugurar una exposició a la seu del Districte de Sants-Montjuïc, on es poden veure alguns dels cartells que els veïns també podran anar veient als aparadors. És el cas de la Perruqueria Gómez, on el barber José Manuel Ruiz explica que amb aquesta campanya “la clientela del barri ens pot conèixer a tots pel nom, i només veient la foto saben qui hi ha a dintre de la botiga treballant. D’aquesta manera ens coneixem tots, a poc a poc”.

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-09

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-01

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-02

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-03

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-05

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-06

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-07

presentaciocampanyacreucobertacomercamicjuny2018-08

Compartir: