Creu Coberta aposta per la incorporació de persones amb risc d’exclusió al món laboral

L'Associació de Comerciants de Creu Coberta i l'Obra Social de La Caixa van signar, dimarts al migdia a la sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc, un conveni de col·laboració per a la incorporació i formació de persones amb risc d'exclusió social al món laboral. [[Vegeu reportatge fotogràfic]]

Creu Coberta aposta per la incorporació de persones amb risc d’exclusió al món laboral

L’Associació de Comerciants de Creu Coberta i l’Obra Social de La Caixa van signar, dimarts al migdia a la sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc, un conveni de col·laboració per a la incorporació i formació de persones amb risc d’exclusió social al món laboral. A través de diverses organitzacions i coordinadores del barri, el programa Incorpora, “vol buscar les persones d’exclusió social per preparar-los i incorporar-los al mercat de treball”, especifica Lluís Llanas, president de l’Eix Comercial de Creu Coberta. Per exemple, a través d’un curs de formació als comerços de Creu Coberta, s’ajudarà a les persones a millorar l’anglès, a decorar l’aparador o se’ls ensenyarà a “fer un pas més”, apunta Llanas. Aquest projecte continuarà defensant “l’acció socialment responsable”, en què “persones del barri rebran aquest benefici, ja que molts ho estan passant malament”, comenta el president dels comerciants hostafranquins. Al juny s’iniciarà una taula de treball “caldrà trobar entitats del barri per detectar aquestes persones per oferir-los una formació adequada sobre el seu perfil”.

A l’acte també hi va assistir Maria Alsina, directora comercial de CaixaBank a Barcelona, que va assegurar que si les associacions s’impliquen en aquest programa “s’aconseguiria què moltes persones s’incorporin al mercat laboral i es començaria a treballar de nou”. Durant l’acte, hi van ser presents diverses entitats i associacions de persones amb discapacitat i amb risc d’exclusió social, així com la presidenta del Districte de Sants-Montjuïc, Montserrat Ballarín, la consellera de comerç del Districte de Sants-Montjuïc, Carolina López, i Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social i cooperativa, que va intervenir explicant la seva experiència. A més, també es va conèixer el testimoni d’una de les persones que va ser beneficiada per aquest projecte.

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-01

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-02

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-03

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-04

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-05

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-06

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-07

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-08

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-09

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-10

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-11

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-12

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-13

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-14

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-15

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-16

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-17

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-18

presentacioincorporacreucobertasalaplenssantsmaigde2016-19

Compartir: