Comencen les obres de millora de les voreres del carrer Santa Cecília de Sants

Ja han començat les obres de millora de les dues voreres del carrer Santa Cecília del barri de Sants, on fins al pròxim 31 d'octubre els operaris treballaran per substituir la pavimentació de panot i de vorada per una altra amb les mateixes característiques. [[Vegeu fotos]]

Comencen les obres de millora de les voreres del carrer Santa Cecília de Sants

Ja han començat les obres de millora de les dues voreres del carrer Santa Cecília del barri de Sants, on fins al pròxim 31 d’octubre els operaris treballaran per substituir la pavimentació de panot i de vorada per una altra amb les mateixes característiques.

Les pilones es mantindran i només es canviaran aquelles que es troben en mal estat: “No es modifica la geometria, es manté l’amplada de les voreres, també el cordó d’aparcament i el carril de circulació”, detalla Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc. L’actuació, que s’ha pressupostat en 47.180 euros, no inclou la plantació d’arbrat ni s’instal·larà nou enllumenat. El veïnat del carrer celebra aquesta millora, “tot està molt malmès, sobretot les voreres, sempre és bo que hi hagi una millora d’aquest tipus”, comenta Jonathan Gumà, president de la Comissió de Festes del carrer Santa Cecília. També considera que aprofitant l’actuació “hagués estat bé que haguessin convertit el carrer en peatonal i sense cotxes, ja que hagués anat millor per fer activitats o festa major”.

Mentre durin les obres, la circulació viària no quedarà afectada, ja que per garantir-la s’ha eliminat l’aparcament temporalment durant aquest mes. Tampoc hi ha cap problema per accedir als aparcaments i als habitatges.

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-01

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-02

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-03

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-04

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-05

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-06

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-07

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-09

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-10

obresremodelaciocarrersantaceciliasantsoctubre2017-11

Compartir: