Comencen els actes de celebració del 75è aniversari del Club Natació Montjuïc

Dissabte van començar els actes commemoratius del 75è aniversari del CN Montjuïc amb la presentació de logotip que acompanyarà les diverses iniciatives i competicions dels propers mesos.

Comencen els actes de celebració del 75è aniversari del Club Natació Montjuïc

El Club Natació Montjuïc, una entitat històrica de Barcelona i referent de la natació catalana, arriba als 75 anys aquest 2019. Per aquest motiu, el club va organitzar dissabte diverses competicions de tenis, pàdel i natació, així com exhibicions de zumba i ball. En l’acte de presentació del logotip del 75è aniversari, el president del CN Montjuïc, Pere Padró, va remarcar “el paper històric de la nostra entitat, no només en l’àmbit esportiu català, sinó també en el social de Barcelona”. Padró també va voler destacar les participacions internacionals i les lligues aconseguides per equips de waterpolo del club, així com els nombrosos representants als Jocs Olímpics del CN Montjuïc. “El nostre passat està replet de grans moments. Després d’una època complicada, el futur de l’entitat es pot afrontar amb més optimisme”, va concloure Pere Padró.

Els actes del 75è aniversari inclouran l’organització d’esdeveniments socials i de competicions de natació, waterpolo, tenis i d’altres disciplines entre els mesos d’abril i setembre d’aquest any.

presentacio75aniversariclubnataciomontjuicabril2019-02

presentacio75aniversariclubnataciomontjuicabril2019-03

presentacio75aniversariclubnataciomontjuicabril2019-04

Fotos: Club Natació Montjuïc

Compartir: