Can Batlló acull la quinzena trobada malabarista Intringulis

El veïns i veïnes de la Bordeta van poder veure les actuacions de malabars, teles i fins i tot una exhibició amb foc, en una jornada organitzada per l’associació In Extremis.

Can Batlló acull la quinzena trobada malabarista Intringulis

Can Batlló es va tornar a apropar al circ i va viure una jornada d’art a peu de carrer amb la quinzena edició de l’Intringulis, la trobada malabarista organitzada per l’associació In Extremis i la Plataforma de Can Batlló. Des de In Extremis, entitat dedicada als malabars, recordaven que “des de la Universitat Politècnica de Catalunya rebíem un pressupost anual i en una ocasió vam convidar un malabarista professional”. A partir d’aquí van decidir fer una trobada i així fins a quinze anys on celebren tallers, exhibicions i fins i tot una olimpíada de malabars.

Per a ells la clau per mantenir-se tants anys “són els socis del col·lectiu, per seguir amb l’esperit associatiu amb diferents relleus”. En aquesta trobada hi havia malabaristes professionals, així com amateurs i gent que venia només a veure les exhibicions. Però l’objectiu “és fer difusió d’aquests projectes fent tallers per iniciació a persones que vulguin començar a fer malabars”. Tot plegat culminat amb una actuació a Can Batlló amb sis números diferents conduïts per un presentador. Aquesta consistia en malabars, teles i fins i tot una exhibició amb foc.

La trobada va comptar amb la presència de persones de perfils totalment diferents. Des d’amants dels malabars ja endinsats en aquests festivals fins a exhibicionistes de carrer. La Blanca, de Colòmbia, recordava que “vaig començar a ballar a Cali, ara faig acrobàcies aèries i portem les nostres actuacions al carrer”. És aquí on els malabars agafen molta importància ja que poden ser vistos per molta gent i els malabaristes es poden donar a conèixer fàcilment.

trobadamalabaristescanbatllomaigde2019-05

trobadamalabaristescanbatllomaigde2019-01

trobadamalabaristescanbatllomaigde2019-02

trobadamalabaristescanbatllomaigde2019-03

Compartir: