Can Batlló acull la Festa Feminista no mixta amb més de 20 anys d’història

L'auditori de Can Batlló del barri de la Bordeta va acollir dissabte la tradicional Festa Feminista no mixta, amb més de 20 anys d’història, i organitzada per diferents col·lectius que s’agrupen per celebrar una jornada feminista informativa i de gaudi.

Can Batlló acull la Festa Feminista no mixta amb més de 20 anys d’història

L’auditori de Can Batlló del barri de la Bordeta va acollir dissabte la tradicional Festa Feminista no mixta, amb més de 20 anys d’història, i organitzada per diferents col·lectius que s’agrupen per celebrar una jornada feminista informativa i de gaudi. La festa té la particularitat que només està destinada a dones, incloent les diferents condicions que hi ha de gènere, i no només és un acte de diversió o celebració, sinó que també és informatiu, ja que, dins la programació hi havia una taula rodona amb diferents ponents que explicaven la seva experiència en la lluita feminista. Entre elles hi havia dues dones de col·lectius que lluiten contra el racisme, dones migrants de països sud-americans que explicaven les dificultats que tenen pel fet de ser d’un altre país i a més a més a vegades es veuen oprimides per les mateixes companyes de lluita per la igualtat. També es van fer dos concerts que es van allargar fins la una de la matinada.

Des de l’organització es detallava que “és una jornada feminista que serveix també per introduir a totes aquelles dones que encara no s’han endinsat en el món del feminisme”. L’objectiu de la trobada és que “a banda de les manifestacions, es volia trobar un espai on passar-ho bé i fer-hi pinya”. Ja fa nou anys es va començar a fer una festa semblant des de ‘Se Va Armar La Gorda’, per reivindicar el feminisme autònom, sense partits ni sindicats. Des de la comissió feminista de Can Batlló es van reunir amb les integrants de ‘Se Va Armar La Gorda’ “per donar continuïtat a aquesta festa”. En el marc de l’espai autogestionat de barri van decidir “portar aquesta celebració, amb l’objectiu de crear pedagogia entorn els feminisme i les diferents qüestions que l’envolten per a fer-lo cada cop més igualitari”.

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-09

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-01

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-02

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-03

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-04

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-05

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-06

cartellfestafeministacanbatllo9marcde2019-08

Compartir: