Barcelona en Comú renova la meitat dels seus consellers al Districte de Sants-Montjuïc

Esther Pérez, Xavier Farré, Carolina López, Ancor Mesa, Marina Berruezo i Jaume Gaixas seran els 6 consellers i conselleres dels comuns al plenari santsenc. Dimarts es van presentar en un acte obert al veïnat que es va fer al Centre Social de Sants. [[Vegeu fotos]]

Barcelona en Comú renova la meitat dels seus consellers al Districte de Sants-Montjuïc

Sants-Montjuïc en Comú va presentar dimarts en un acte obert al Centre Social de Sants les candidates a conselleres del Districte de Sants-Montjuïc. Després d’aquesta primera presentació aquest divendres ja es coneixen de forma oficial els sis consellers que representaran els comuns al plenari. Són Esther Pérez, Xavier Farré, Carolina López, Ancor Mesa, Marina Berruezo i Jaume Gaixas.

Durant l’acte, els diferents candidats es van anar presentant al veïnat. El conseller tècnic del Districte, Xavier Farré, ja va ocupar aquest càrrec en l’última legislatura, treballant primer amb Jaume Asens i després amb Laura Pérez. Per a ell, “aquest càrrec implica molta proximitat”. Recorda que ja es va començar a implicar amb el partit el 2015, però que “em va atrapar l’assemblea de Sants i aquí és on he militat, amb una campanya trepidant”.

Carolina López és veïna i consellera del Poble-sec. Ella també ha ocupat aquest càrrec en l’última legislatura on ha volgut treballar entorn a tres grans blocs: “sobirania alimentària, món empresarial i comercial, i la lluita contra les desigualtats”. Sobretot aquest últim aspecte “era un objectiu general i hem d’estar molt orgulloses del què hem aconseguit”, detallava.

Una de les cares noves és la de Marina Berrueza, ella s’estrenarà com a consellera i fa tres anys que forma part de l’assemblea dels comuns a Sants. Creu que pot aportar “un treball de proximitat, diàleg, gestió de conflictes i molta confiança en el projecte”. D’altra banda apunta que li costa “parlar en públic, sóc nova en un càrrec públic però crec molt en el què volem”.

Una de les altres persones que repetirà en el càrrec és la veïna de la Marina, Esther Pérez. Ella ha estat consellera portaveu i destacava que durant aquesta anys “s’ha treballat molt en el desenvolupament dels barris, com la Marina”. Afegeix que “és una tasca molt intensa, tant física com mental, ets consellera però també psicòloga”. Ancor Mesa és canari, però ja fa catorze anys que viu a Barcelona. Va començar a implicar-se en el moviment veïnal treballant a la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona. A Sants-Montjuïc també ja fa anys que ha anat treballant amb el veïnat on “a més a més a la feina veïnal em vaig adonar que aquest és un dels territoris més heterogenis”.

I el sisè conseller serà Jaume Gaixas. Ell és fotògraf i recorda que després de molts anys treballant, va patir un desnonament. Les ajudes rebudes a nivell social l’han acabat portant a implicar-se en el projecte. Gaixas explica que “gràcies als Serveis Socials i als Serveis d’Habitatge he pogut tirar endavant, vaig aterrar a la Marina i des d’allà he anat col·laborant en diferents campanyes. En aquests nou anys, a més, he estat molt lligat amb el comerç de proximitat”.

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-21

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-01

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-02

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-03

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-04

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-05

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-06

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-07

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-08

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-09

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-10

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-11

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-12

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-13

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-14

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-15

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-16

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-17

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-18

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-19

presentacionousconsellersbarcelonaencomusantsmontjuicjuliolde2019-20

Compartir: