Aquest cap de setmana milers de discos es trobaran a les Cotxeres de Sants

Aquesta tarda ha començat el Firadisc, la 17a edició de la fira de col·leccionisme musical. Fins diumenge gairebé tres mil persones s’aproparan al barri a xerrar de música, remenar, comprar o canviar amb altres col·leccionistes. [[Vegeu fotos]]

Aquest cap de setmana milers de discos es trobaran a les Cotxeres de Sants

Arriba una vegada més el Firadisc a l’auditori del centre cívic de les Cotxeres de Sants, es tracta de la 17a edició de la fira de col·leccionisme musical. Des d’aquest divendres i fins diumenge gairebé tres mil persones s’aproparan a xerrar de música, remenar, comprar o canviar amb altres col·leccionistes vinils, cd’s, marxandatge, llibres, pòsters, dvd’s musicals i tot allò que tingui a veure amb el món de la música.

La trobada es fa dues vegades a l’any des de fa 12 anys, segons ha explicat Javi Hurtado, un dels organitzadors de la fira santsenca: “La idea va sorgir d’un col·lectiu de col·leccionistes que més tard vam dedicar-nos a la venda i a l’intercanvi”. Hurtado ha assegurat que el públic que ve és molt variat. Pel que fa als formats musicals, Hurtado ha dit que “el disc de vinil comença a vendre’s bastant”. En la mateixa línia, Campos, venedora de la fira ha dit que els clients sobretot demanen clàssics com “Duo Dinámico, Salvajes i sobretot en format de disc de vinil, ja que el cd va de caiguda i els cassets estan obsolets”. En Daniel, responsable d’una altra parada exclusiva de vinils té a la venda 700 vinils que “he estat col·leccionant durant anys. Ara compro molt a particulars i a mercats”. A la fira s’hi poden trobar discs de preus reduïts d’un euro a preus més exclusius de cent.

L’Adrià ha visitat aquesta tarda la fira per tafanejar els vinils que hi ha: “He comprat un parell de vinils ja que el so que transmet no me’l dóna ni el cd ni la música en mp3”.

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-02

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-03

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-04

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-05

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-06

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-07

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-08

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-09

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-10

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-11

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-12

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-13

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-14

firadisccotxeresdesantsmarcde2015-15

Compartir: