Alfred Bosch conversa amb Antonio Baños del futur model per a la ciutat de Barcelona en un acte a les Cotxeres

El president del grup municipal i alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, i el periodista i historiador Antonio Baños, van parlar de la visió que tenen de la ciutat i els seus problemes, en un acte que es va fer dimarts a les Cotxeres de Sants.

Alfred Bosch conversa amb Antonio Baños del futur model per a la ciutat de Barcelona en un acte a les Cotxeres

El president del grup municipal i alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, i el periodista i historiador Antonio Baños, van parlar de la visió que tenen de la ciutat de Barcelona, en un acte que es va fer dimarts al vespre a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants.

Per començar, Baños va referir-se a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre a Barcelona, criticant que l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, va tenir un comportament “poruc”. Durant el debat, Bosch va titllar a la comú d’haver “pujat a l’alcaldia en desig” per resoldre qüestions en matèria d’habitatge o per eradicar la pobresa, però assegurava que “un cop a l’alcaldia això ha derivat al temor i a la por a la discrepància, a l’emprenedoria i a pronunciar-se”.

Més tard, Baños li va preguntar sobre el futur de l’autoorganització i l’autogestió veïnal als barris de la ciutat: “Tens por que la gent sigui qui marqui l’agenda de la ciutat sobre els temes?”, qüestionava. En aquest sentit, Bosch creu que “no es pot evitar que la gent s’autoorganitzi, ni és saludable intentar evitar-ho, conduir-ho o dirigir-ho”. Tot i això, plantejava que cal “conduir bé la ciutat i ser receptiu als problemes d’aquesta per resoldre’ls”.

També va deixar clar que des del partit republicà no tenen cap “vareta màgica” per resoldre els actuals problemes d’un mandat a l’altre: “Podem començar a adoptar solucions, i qualsevol solució que sigui solvent a l’accés a l’habitatge passa al meu entendre per concertar a tots els implicats”. També va incidir en el turisme, qüestionant que la ciutat no ha estat capaç de triar el model de turisme que vol: “En tot cas perquè ens encaparrem a ser Cancun, un model de turisme barat que genera una bombolla turística, quan podríem ser París?”, qüestionava.

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-01

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-02

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-04

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-05

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-06

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-07

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-08

actealfredboschantoniobanoscotxeresdesantsjunyde2018-09

Compartir: