Àlex Almeda és escollit nou president del Club Esportiu Mediterrani de Sants

Amb el 47% dels vots, Almeda va imposar-se al fins ara president, Jaume Roca, en una jornada electoral on estaven cridats a votar fins a 6.462 socis i sòcies de la històrica entitat santsenca.

Àlex Almeda és escollit nou president del Club Esportiu Mediterrani de Sants

Àlex Almeda ha guanyat les eleccions a la presidència del Club Esportiu Mediterrani amb el 47% dels vots. La jornada electoral es va celebrar dilluns a la instal·lació Josep Vallès del carrer Begur del barri de Sants-Badal.

Els socis i sòcies de la històrica entitat santsenca van poder votar des de les onze del matí i fins a un quart de deu del vespre, en una jornada que va transcorre sense cap incident. Fins a les dues del migdia, la participació era del 4,29% del cens. Va ser a la tarda quan es van formar més cues al costat de la carpa on hi havia instal·lada l’urna, per això es va considerar necessari allargar la votació una hora més. Dels 6.462 socis i sòcies cridats a votar, van acabar fent-ho un 829, el 12,82% del cens. Dues paperetes es van comptabilitzar com a nul·les i cinc en blanc. Per nombre de vots, 395 van apostar pel triomfador de la jornada, Àlex Almeda, mentre que 281 van decantar-se pel fins ara president, Jaume Roca, i 146 pel candidat Ramiro Oliveira.

Els socis que van anar a votar manifestaven la necessitat que el nou mandat “millori les condicions, sobretot a les instal·lacions del carrer Regent Mendieta de les Corts”, “millorar els horaris i garantir les màximes possibilitats per poder fer l’esport que t’agradi”, o “sanejar l’economia per donar el màxim de serveis als socis, amb més activitats, més horaris, millors monitors i millor manteniment de les instal·lacions”, deien alguns dels votants mentre feien cua per votar.

La clau de l’èxit del nou president, segons Francesc Campdepadrós Roca, un dels membres de la candidatura guanyadora d’Almeda “és l’il·lusió i les ganes per millorar i tirar endavant un projecte comú i el que tant ens estimem”, comentava. L’objectiu per Camdepadrós és que el club “sigui familiar, pels socis, per fer esport i competitiu”. També, tal com clamen els socis, “farem una forta inversió amb l’equipament esportiu, sobretot una rehabilitació a la instal·lació del carrer Regente Mendieta, a les Corts”, apuntava. En el programa de la candidatura guanyadora es vol “professionalitzar el club i recuperar el col·lectiu d’empleats, socis i activitats socials, en definitiva, posar-se al dia”, segons Menchu Pitarch, també membre de la candidatura guanyadora.

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-09

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-01

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-02

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-03

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-04

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-05

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-06

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-07

eleccionsclubesportiumediterranisantsbadaljuny2018-08

Compartir: