Alcolea de Baix construirà un molí de vent i un tractor per homenatjar la pagesia durant la Festa Major de Sants

La portalada principal comptarà amb un molí de vent d'extracció d’aigua de quatre metres d'altura que estarà elaborat amb una base de 3.000 tetrabrics que han recollit després de fer una crida veïnal. [[Vegeu fotos]]

Alcolea de Baix construirà un molí de vent i un tractor per homenatjar la pagesia durant la Festa Major de Sants

El món de la pagesia marcarà el decorat del carrer d’Alcolea de Baix durant la Festa Major de Sants 2018. La portalada principal comptarà amb un molí de vent d’extracció d’aigua de quatre metres d’altura que estarà elaborat amb una base de 3.000 tetrabrics que han recollit després de fer una crida veïnal: ”Hem pensat posar un petit motor que farà moure les aspes”, comenta Jaume Torné, president de la Comissió de Festes d’Alcolea de Baix.

A la portalada que hi haurà a la part alta del carrer es farà un homenatge al tractor, per això construiran un d’aquests vehicles, amb fustes que han anant recollint cada dilluns i dijous pels carrers del barri. Unes trenes de paper d’embalar rebregat i d’un color marronós ompliran el sostre de tot el carrer per representar un camp d’ordi.

Respecte a les activitats, enguany se celebrarà el 30è aniversari de la Paella Popular d’Alcolea de Baix, per això es commemorarà amb un plat especial de color verd. Un any més, celebraran el concurs de truites i enguany, es tornarà a fer el festival de swing “A més, durant una tarda es farà una xocolatada i després una obra de teatre. Aquesta edició, la Universitat de Barcelona també oferirà una funció teatral de ciència, i una veïna farà classes de zumba. No hi faltaran les havaneres, les sardanes i la música jove”, avança Torné.

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-01

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-02

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-03

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-04

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-05

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-06

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-07

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-08

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-09

preparacioguarnitfestamajordesantsacoleadebaixjuliolde2018-10

Compartir: