Aladdin i la seva catifa aterren al carrer Galileu

El guarniment del sostre estarà fet amb catifes típiques de la pel·lícula, els escarabats, la lluna i el sol, i les llànties meravelloses; mentre que a la portalada trobarem el palau del Sultà, a la parella Aladdin i Jasmín, el famós geni i a l’antagonista Jafar. [[Vegeu fotos]]

Aladdin i la seva catifa aterren al carrer Galileu

La Comissió de Festes del carrer Galileu ha decidit inspirar-se en els dibuixos animats estatunidencs d’Aladdin com el tema principal per la Festa Major de Sants del proper agost. Tal i com ens explica la Laura Tamayo, presidenta de la comissió “hem escollit aquest tema perquè ens agraden les pel·lícules de Disney i com l’any passat ja vam fer l’Alícia al país de les meravelles, ja tenim experiència en aquests temes”. El guarniment del sostre estarà fet amb catifes típiques de la pel·lícula, els escarabats, la lluna i el sol, i les llànties meravelloses. Sobre els materials que han utilitzat la presidenta comenta que han reciclat el porexpan de l’any passat i per altres parts del decorat com les catifes han utilitzat paper i pintura. A més, Tamayo avança que “a la portalada trobarem el palau del Sultà, a la parella Aladdin i Jasmín, al famós geni i a l’antagonista Jafar. Això ho hem fet amb paper ‘maché’ i tela de galliner.”

Per últim, la presidenta també ens avança algunes de les activitats que tenen programades: “En principi els matins estan dedicats als nens. També farem un concurs de truites, les típiques havaneres, les sardanes, els berenars pels avis, el sopar de germanor i a més a més el típic ball. D’altra banda, oferirem una discoteca anomenada ‘La cocodrilo’ i altres concerts de grups varis”.

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-01

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-02

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-03

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-04

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-05

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-06

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-07

preparacioguarnimentcarrergalileufestamajorsantsaladinjuliolde2014-08

Compartir: