Els afectats per les expropiacions dels carrers Burgos i Riera de Tena descontents amb el tracte del Districte

La coordinadora que aglutina les associacions veïnals que estan fent seguiment del procés d'expropiacions va convocar al veïnat afectat a una assamblea. Els veïns afectats per les expropiacions de Burgos i Riera de Tena, a tocar del calaix de les vies, critiquen que el Districte no s'hagi reunit amb ells des de fa mig any.

Els afectats per les expropiacions dels carrers Burgos i Riera de Tena descontents amb el tracte del Districte

Els veïns afectats per les expropiacions dels carrers de Burgos i Riera de Tena del barri de Sants, a tocar del calaix de les vies, critiquen que el Districte de Sants-Montjuïc no s’hagi reunit amb ells en els darrers mesos per fer el seguiment d’aquest procés, i també denuncien que s’hagin parat les expropiacions.

“Hi ha una manca de reunions que no sabem a què obeeix” manifesta Alfredo Martínez de l’Associació de Veïns i Veïnes de Badal, Brasil i la Bordeta: “L’última reunió es va fer al mes de gener, i ens van dir que es farien reunions cada dos o tres mesos, i ja han passat sis mesos”. A més, els veïns lamenten que s’hagin assabentat per altres veïns i pel Butlletí Oficial de la Província de Barcelona que “s’han parat les expropiacions que afecten greument a famílies, ja que són pisos de lloguer, i els propietaris estan fent pressió perquè marxin, és una situació delicada”. Així, el veïnat demana que hi hagi reunions més periòdiques amb el Districte i que aquest informi de les actuacions que s’estan fent.

Dimecres al vespre, la coordinadora que aglutina les associacions veïnals que estan fent seguiment del procés d’expropiacions van convocar al veïnat afectat per denunciar aquesta situació i per fer una crida a la mobilització per tal de reclamar que aquest procés no s’aturi. A partir de setembre es preveu engegar una campanya per exigir al consistori accelerar les expropiacions.

Per la seva banda, des del Districte de Sants-Montjuïc anuncien que el proper 20 de juliol s’ha convocat una comissió de seguiment, on s’explicaran les novetats. “Hi ha un treball per fases, la primera ja tenia el pressupost d’inversió adjudicat, i explicarem com afecta, a qui afecta i perquè s’han fet aquestes fases que han de servir per assegurar els espais i fer la construcció on reallotjar les famílies”, comenta Laura Pérez, regidora dels nostres barris.

assembleaveinalcarrersburgosrieradetenasantsjuliolde2017-08

assembleaveinalcarrersburgosrieradetenasantsjuliolde2017-02

assembleaveinalcarrersburgosrieradetenasantsjuliolde2017-03

assembleaveinalcarrersburgosrieradetenasantsjuliolde2017-04

assembleaveinalcarrersburgosrieradetenasantsjuliolde2017-05

assembleaveinalcarrersburgosrieradetenasantsjuliolde2017-06

assembleaveinalcarrersburgosrieradetenasantsjuliolde2017-07

Compartir: