Activitats d’aigua, espectacles infantils, exhibicions i jocs creatius marquen els actes unitaris de la Festa Major

El Parc de l'Espanya Industrial i la Rambla de Sants s'han omplert d'activitats durant aquest dimarts amb motiu de la jornada dels actes unitaris de la Festa Major de Sants 2018. [[Vegeu reportatge fotogràfic]]

Activitats d’aigua, espectacles infantils, exhibicions i jocs creatius marquen els actes unitaris de la Festa Major

El Parc de l’Espanya Industrial s’ha omplert d’activitats durant aquest dimarts amb motiu de la jornada dels actes unitaris de la Festa Major de Sants 2018. Centenars de famílies amb els més menuts de la casa han pogut gaudir d’activitats molt lúdiques i creatives, com la que ha organitzat l’escoleta santsenca Tata Inti, amb jocs on els nens han pogut desenvolupar els sentits a través de diferents materials: “És un espai de joc lliure i creatiu on el material noble i no estructural dóna perquè l’infant imagini”, ha explicat en Ramon, membre de l’entitat.

Els més petits també s’han pogut posar a la pell dels Mossos d’Esquadra veient de molt a prop el funcionament dels cotxes patrulles, a partir de les demostracions de les unitats TEDAX (Tècnics Especialistes en Desactivació d’Artefactes Explosius) o de les exhibicions que han fet amb la unitat canina. A més, membres del servei històric del cos policial han fet explicacions sobre l’evolució del seu uniforme, sobre el servei de muntanya o de trànsit: “La policia catalana, a partir de les explicacions que han donat, és la més antiga d’Europa, amb gairebé 300 anys d’història”, ha recordat el sotsinspector Fèlix.

A la tarda, la companyia d’animació infantil del Roger Canals, ReBOOOmbori ha preparat un espectacle explosiu per la canalla: “Crearem un espectacle de complicitat i participació amb danses, cançons i jocs musicals i de provocacions”, ha avançat Canals, minuts abans de l’inici de l’activitat. I just al costat, eren molts els que aconseguien fer bombolles de sabó gegants: “Omplim banyeres de nens petits, plenes d’aigua, set-cents litres de sabó i joguines”, ha detallat en Sebastià, organitzador de l’activitat.

Enguany i durant el matí, els Jardins de la Rambla de Sants també han acollit la Festa d’Aigües, organitzada per Aigües de Barcelona, on a través d’activitats interactives s’ha volgut promoure la gestió sostenible i responsable de l’aigua. Just al costat, una unitat mòbil ha estat instal·lada durant tot el dia per donar sang.

Clicant al reproductor podeu escoltar els reportatges en directe sobre els actes unitaris:

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-01

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-02

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-03

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-04

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-05

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-06

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-07

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-08

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-09

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-10

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-11

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-12

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-13

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-14

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-15

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-16

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-17

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-18

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-19

actesunitarisfestamajordesantsagostde2018-20

Compartir: