Activistes de la PAH ocupen una oficina del BBVA al barri de Font de la Guatlla

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) va decidir divendres al matí entrar a l'oficina de BBVA, situada al número 304 de la Gran Via de les Corts Catalanes. Amb aquesta acció, reclamaven a l'entitat bancària el desbloqueig de la situació de nou famílies afectades per execucions hipotecàries.

Activistes de la PAH ocupen una oficina del BBVA al barri de Font de la Guatlla

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va decidir divendres al matí entrar a l’oficina de BBVA, situada al número 304 de la Gran Via de les Corts Catalanes del barri de Font de la Guatlla. Amb aquesta acció, portada a terme per una seixantena d’activistes, es vol desbloquejar la situació de nou famílies afectades per execucions hipotecàries provinents de l’entitat bancària. Totes elles reafirmen que fins que no aconsegueixin aquest objectiu, “l’ocupació de la sucursal és indefinida, fins que ens diguin alguna cosa”, ha reafirmat Esther Segura, activista de la PAH de Barcelona.

La protesta, emmarcada amb un ambient festiu, vol denunciar “les polítiques que té el BBVA, ja que no dóna cap resposta ni solució viable a cap afectat en estat de vulneració econòmica”, expressa Segura. Amb aquest “cop a taula”, diu l’activista “volem que se’ns escolti, diem prou, BBVA prou ja!”. Durant el divendres s’han mantingut trucades amb l’entitat bancària, “a l’espera de noves respostes, però tot són excuses”, diu l’activista. En aquest sentit, la PAH exigeix “un compromís de canvi del protocol de negociació cap a una actitud proactiva i responsable que obri una via real de solucions urgents. De moment, la plataforma no ha contactat amb l’Ajuntament, tot i que el passat 16 de juny va presentar una instància “perquè el Consistori es posicioni al costat de les famílies vulnerables”.

ocupaciooficinabancfontdelaguatllapahjuliolde2016-06

ocupaciooficinabancfontdelaguatllapahjuliolde2016-01

ocupaciooficinabancfontdelaguatllapahjuliolde2016-02

ocupaciooficinabancfontdelaguatllapahjuliolde2016-04

ocupaciooficinabancfontdelaguatllapahjuliolde2016-05

Compartir: